Billackering Täby

Billackering Täby

Billackering av professionell personal

Alla behöver lackera sin bil då och då, och på Täby bilskadecenter gör vi just billackeringar. Här är du och ditt fordon i fokus. I vår billackering hittar du professionell personal, som gör allt för att din bil ska repareras så bra som möjligt. Här kan du lita på att ditt fordon blir vår prioritet, när du lämnar in den till oss.

Vårat största fokus är att sträva efter att göra ett så bra jobb som möjligt, och att du alltid ska vara nöjd. Med vår billackering i Täby är detta vårt mål, här har vi lackering till din bil under flera certifieringar bland annat Cabas. Reparationen av din bil utförs med stor omsorg, och professionalitet.

billackering
billackering Täby

Billackering med bra pris

Vi har billackering med bra pris, därmed betalar du inte för mer än vad vi åstadkommer med din bil. Vår billackering i Täby erbjuder ett bra jobb, som gör att just din bil ska fungera i framtiden. Här har vi dessutom drop-In, vilket betyder att du kan besöka oss när det passar dig. Vi finns där för dig, när en skada drabbat din bil.

Vi har dessutom en miljöpolicy, där vi mäter och dokumentera all spillfärg. Därmed slipper vi använda onödigt mycket färg. Vi återvinner också all färg och tvätt förtunning som innehåller lösningsmedel, genom att destillera det i en destillator. Färgen är dessutom vattenbaserad, och har lågt VOC-värde.

Vi ser också till att få ett så perfekt lackeringsresultat som möjligt till att börja med, genom att dokumentera alla fel som uppstår i lackeringsarbetet. På så vis slipper vi lackera om i onödan. Därmed kan vi ha ett bra pris på billackeringen, och då att du inte behöver betala för mycket för detta.

Lackering till bilen

Hos våran billackering har vi både ugnslack, och hellackering. Här jobbar vi med högkvalitets lack och färg. När du söker reparation av din bil, kan du visa upp den för oss innan reparationen. Därmed kan vi förbereda oss på att ta emot just din bil, och det minskar också tiden du behöver vara utan bil.

Vi finns till hands i Täby, där du och ditt fordon är i fokus. Inget uppdrag är för stort, och vi hjälper dig när olyckan är framme. Då billackering är ett riktigt hantverk kräver det erfarenhet och kunskaper, och därför har alla våra billackerare jobbat med billackering i många år.

billackering Täby

Välkommen in till oss på Täby Bilskadecenter för din billackering.

TÄBY Bilskadecenter AB
Kemistvägen 18
183 79 Täby

Telefon: 08 – 732 38 00
E-post: peter@tabybilskadecenter.se