Plåtskador i Täby

Plåtskador i Täby

På Täby bilskadecenter reparerar vi dina plåtskador på bilen, vi tar hand om din bil så att den blir i sitt bästa skick igen. Här får du alltid den bästa service, inte bara för bilen men också för dig. När du lämnar in din bil till oss, blir dennas reparation vår prioritet. Du ska kunna lita på att vi gör vårt jobb, och att vi gör det på bästa sätt.

Vårat absoluta fokus är att göra ett så bra jobb som möjligt, därmed ska bilen se så bra ut den kan efter reparationen. Du ska också vara nöjd med det jobb vi utfört, och känna att det inte finns något som kunde ändras. Vi jobbar alltid efter dina önskemål, och ser till att det blir som du vill ha det.

Vi arbetar med flera certifieringar, bland annat Cabas och Dent Repair för dina bilreparationer kring plåtskador. En bra reparation kan bara utföras med bra redskap, därmed har vi en verkstad med kvalité. Här finns det som behövs för din reparation av plåtskador, så att din bil ser ny ut igen.

Vi finns till hand för dig i Täby, där du och ditt fordon är i fokus. Vi vill alltid vara ditt förstahandsval vid reparation av plåtskador, och vi utför alltid våra reparationer med stor omsorg för just din bil. Vi har stor erfarenhet inom reparationer av plåtskador, och därför en hög nivå av professionalitet.

Plåtskada på bilen

Hos oss har vi drop-in, därmed kan du besöka oss när det passar just dig. Vi har alltid gång i reparationer av plåtskador på bilar, och finns till hands när du kommer in med just din bil till oss. Så du kan alltid lita på att vi finns där när olyckan är framme, och ser till att du har en fin bil att köra i.

När vi ska ta hand om din bil på bästa sätt, kan du visa upp den och skadan för oss innan vi ska utföra reparationen. Så minimerar du din tid utan bilen så mycket som möjligt, då vi hinner förbereda oss på att ta emot din bil. Så blir också reparationen och planeringen av detta lättare för oss, så att vi kan utföra ett snabbare och bättre jobb.

Du ska alltid veta att du är välkommen tillbaka till oss, om en ny olycka skulle skada plåten på din bil. Det är en trygghet för dig som kund, att vara välkommen till oss vid behov. För oss är heller inget uppdrag för stort, och vi tar vartenda på stort allvar.

Välkommen in till oss på Täby Bilskadecenter för din billackering.

TÄBY Bilskadecenter AB
Kemistvägen 18
183 79 Täby

Telefon: 08 – 732 38 00
E-post: peter@tabybilskadecenter.se