Skadeverkstad i Täby

Skadeverkstad i Täby

På Täby bilskadecenter lagar vi alla typer av skador, däribland lagar vi också försäkringsskador. I vår skadeverkstad hittar du reparationer för skador på din bil, och du är välkommen in när olyckan är framme. Det går inte att veta när skadan kommer, men när det väl händer tar vi hand om din bil.

Med professionell skadereglerare, ser vi till att våran skadeverkstad tar som bäst hand om din bil. Du behöver inte oroa dig när vi finns här, när det kan vara svårt att veta var du ska vända dig vid en bilskada – är vi svaret. Allt du behöver för skadan under ett tak.

När du kommer in till oss bedömer vi din skada, och skickar en skadekalkyl till ditt försäkringsbolag. Vi kan dessutom beställa bildelar i förväg vid behov, så att du inte behöver vänta på att ditt ärende behandlas av försäkringsbolaget. Med Car-O-Liner certifiering, ser vi till att din bil behandlas på bästa sätt.

Vi har en modern skadeverkstad, där du hittar det du behöver för din bilskada. Vi utför alla reparationer med stor omsorg, och dessutom med hög professionell nivå. I Täby bilskadecenter är du och ditt fordon alltid i fokus.

skadesverkstad

Lackverkstad till bilen

Här i vår bilskadecenter har vi Drop-in, så att du ska kunna besöka oss när det passar dig. Vi lagar dina lack skador, med billackering av hög kvalité. Reparation av billackering finns hos oss.

Vi hjälper dig när olyckan är framme, och vårdar din bil för ditt önskemål. Om du visar upp din bil för oss innan reparation, ser vi till att vara redo att ta emot ditt fordon i vår skadeverkstad. Därmed minimeras tiden du kommer vara utan bil.

Täby bilskadecenter startades hösten 2013 och drivs idag av Peter Mleko i samarbete med Täby Allglas. För att din bil ska få den bästa behandlingen, och att du ska känna dig säker när du lämnar din bil hos oss. Vårat fokus är att sträva efter att göra ett så bra jobb som möjligt, och att du ska vara nöjd.

Välkommen in till oss på Täby Bilskadecenter för din skadeverkstad.